↓ AWARDED INDIE LABEL ↓

OLA & MASKINERIET

 

Ola Mohlin är en svensk sångare och låtskrivare som slog igenom på 90-talet i indiebandet Dark Continent som släppte 3 LP-skivor, turnerade flitigt och medverkade bl.a på MTV.

MASKINERIET MUSIK

I Maskineriet är Ola Mohlin kreativ kraft som skriver all musik och texter. All musik är inspelad i Maskineriets egen studion i Malmö. Parallellt med Maskineriet driver han bl.a också reklambyrån Bästa Kompisar.

 Älskar dig ändå (21/4/2023)
 Auf Berlin (4/8/2023)
 En Stor Fet Smäll (10/11/2023)
→ Gott Nytt År (29/12/2023)

  Med rötterna i postpunk och pop skapas melodier som berör, med texter som berättar unika historier. Det skånska uttrycket är ärligt, vackert och kraftfullt. Med Maskineriet skapas bilder man vill vara en del av och uppleva mer av.

  MASKINERIET LIVE

  • Johan Arvidsson - trummor
  • Stampe Fredholm - bas
  • Mattias Bergdahl - gitarr
  • Ola Mohlin - sång & gitarr
  Maskineriet på skiva är Ola Mohlin som producent, musiker, låtskrivare och textförfattare.  Efter 30 år som sångare & låtskrivare i kultbandet Dark Continent är detta Ola Mohlins solo debut.  MASKINERIET MÖTER (Podcast)

  Detta är avsnitt 1 och här möter vi Per Sunding, legend på den svenska indiepop scenen, grundare till Indie pop bandet Eggstone och med vännerna i Eggstone grundare till legendariska Tambourine Studios.

  Maskineriet möter är en podd där Ola Mohlin, sångare, låtskrivaren och frontman i bandet Ola och Maskineriet möter olika intressanta musikprofiler. Det kan vara musiker, producenter, rockstjärnor eller bara folk med intressant anknytning eller historia inom den svenska musikscenen.